Cadillac V-Series - CTS-V, STS-V and XLR-V - Reply to Topic
Thread: CTS-V Owners Registry Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Cadillac V-Series - CTS-V, STS-V and XLR-V forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-19-2020 06:47 AM
buitron How to register?
03-10-2019 10:02 PM
marthawilliam Where did you pick up the BMR Anti-wheelhop kit?
03-10-2019 09:53 PM
marthawilliam now that I am a proud owner
11-16-2018 08:21 AM
garage-door-spring-types Really this post and all replay inspire to me to continue reading more......Thanks All
06-08-2018 02:26 AM
Classygraftsindia i am also adding BMR btw very beneficial thread
03-30-2018 12:11 AM
BigDumbRedneck
CTS-V registry

2005 CTS-V, Redline with tan/neutral interior, car is completely stock, even the CAGS is still functional! I have around 11k in with tax, title and tags. My first CTS-V and I absolutely LOVE IT! I am thinking of driving for Lyft in it for the Cincinnati area. I am from Aberdeen, Ohio. Here is a pic of the car..
03-14-2016 04:00 PM
Hailey It all started when I woke up one morning and my car wouldn't start. I jumped it and it was fine the entire rest of the day. I decided to test the battery at Autozone and a local mechanic and both told me it needed to be replaced. I bought and installed the new battery and the next morning my car is still dead.
Did a diagnostic and found that the L.REAR fuse under the hood is causing the drain. Further testing showed that the Amp and Radio fuses under the back seat are what's causing the battery to die overnight.
If I take these fuses out - or disconnect the head unit and amp - my car starts in the morning no problem.
So I switch the stereo and amp with factory OEM replacements thinking this will solve my problem.
Wrong. I went out this morning and my car is dead once again. It's also not the radio antenna module, I pulled that fuse and my car still dies.
Can anyone help me? What else could be wrong? How do I fix it? Who do I go to and have them fix it if I can't do it myself?
I've never been so frustrated trying to figure something out. Any help would be greatly appreciated.
11-05-2015 03:37 AM
dave2586
Quote:
Originally Posted by Veloce View Post
I'm a tall handsome man with a career as a mortgage loan officer. I purchased the CTS-V a few months ago. I have 2100 miles on it so far. It's black on black. I haven't done any modifications yet. The only accomplishment for the caddy so far is, the spanking of a 4.6L Mustang GT.
--------------
I swear im not following you clearly. The IRS and the guns.
10-03-2013 10:49 PM
StevinStephan I have 2100 kilometers on it so far. I haven't done any variations yet. But really looking forward to u know have some modifications.
12-11-2012 01:19 AM
AshleyWbek Hello guys , i am new at here and also need to know about many matter !
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome